HydroProt: Hydrolyserte fiskeproteinpiller.

Nye studier fortsetter å overraske.

I denne artikkelen får du informasjon om:

  • Hva er HydroProt?
  • Hvorfor er fiskeprotein så bra for oss?
  • Hvordan du kan prøve HydroProt i 30 dager til halv pris.

Inntak av fiskeproteiner hver dag kan bedre toleransen for sukker, og øke mengden omega 3-fettsyrer i kroppen, viser norsk studie ved UiB. Den finner du her.


Prøv HydroProt i 30 dager til halv pris.

Du betaler kun 125,- Porto/ekspedisjon er inkludert.

FORNAVN: Fyll inn fornavn
ETTERNAVN: Fyll inn etternavn
FØDSELSDATO: Fyll inn din fødselsdato
GATEADRESSE: Fyll inn din adresse
POSTNUMMER: Fyll inn postnummer Feil i postnummer Postnummer er 4 siffer
STED: Fyll inn sted
E-POST: Fyll inn epost Eposten er feil
TELEFON: Fyll inn telefonnummer Telefonnummeret er feil Telefonnummer er 8 siffer

Ved å bestille bekrefter du at du er over 18 år og har lest betingelsene

Norsk laks som råvare!

Fiskeproteinet i HydroProt kommer fra norsk laks, og er av ypperste kvalitet, laget av fiskekjøtt, ikke av bein og annet avfal som brukes i vanlig fiskemel. Vi er svært stolte av å ha klart å løse utfordringene med å utvikle HydroProt, og håper du vil prøve vårt produkt.

Ny studie viser at hydrolysert fiskeprotein drastisk kan redusere fettprosenten/BMI

Denne placebo-kontrollerte studien hvor vårt lakseproteinhydrolysat ble brukt, ble publisert i 2016, og viser at lakseprotein-hydrolysat kan være et viktig virkemiddel for en langsiktig bekjempelse av fedme. Hele studien kan lastes ned her

Hydrolysert-fiskeprotein inneholder alle amminosyrer kroppen trenger for normal muskelvekst.

Effektivt Proteintilskudd

Det beste er å tilføre kroppen alt proteinet den trenger via et normalt kosthold. I noen tilfeller kan det likefullt være nødvendig med et tilskudd. Ved opptrening etter skade, ved hard trening eller mangelsykdommer. Hydroprot tilfører kroppen protein av høyeste kvalitet som raskt og effektivt brytes ned i kroppen.

 

Fisk er fantastisk!

Fiskeprotein:
Lakseprotein kan bremse åreforkalkning!
Nasjonal forskning på hjerte- og karsykdommer (UNIKARD) publiserte denne artikkelen. Forskerne kunne konkludere med at fiskeprotein fra laks kan redusere plakkdannelse og åreforkalkning, selv uten at kolesterolprofilen ble forbedret. Dermed ligger forklaringen trolig i de reduserte nivåene av betennelsesstoffer. Tidligere studier har vist at høyere doser hydrolysert fiskeprotein også kan ha en kolesterolsenkende effekt, og mye tyder derfor på at protein fra fisk er sunt både for å senke kolesterolet og redusere betennelsen som er forbundet med åreforkalkning og utvikling av hjerte- og karsykdom.


Blodsukker
Studier ved UiB tyder på at reguleringen av blodsukkeret blir bedre ved inntak av fiskeprotein daglig. Den samme studien kan tyde på at overvektige får i seg for lite riktig protein i kostholdet. Du kan lese mer om dette her


Livskvalitet
Fiskeprotein for alle.
- Er du overvektig, sliter du med kolesterolet, trener du, er du gammel, er du ung, mann, kvinne, ønsker du mer muskler? HydroProt kan være et viktig virkemiddel for å nå dine mål. Å spise fisk hver dag er bra, men dessverre passer ikke det for alle. Derfor har vi utviklet Hydroprot. Det er en enkel måte å tilføre kroppen fiskeprotein daglig.


Abonnementsbetingelser
Hva kan jeg forvente etter å ha bestilt?
- Vi har i første omgang et begrenset opplag av HydroProt, og ønsker å knytte til oss kunder som vil bli hos oss lenge. For å oppnå dette har vi et introduksjonstilbud hvor du får 30 dagers forbruk til halv pris: 125 kroner. Du kan når som helst avslutte abonnementet innen endringsristen (16 dager etter fakturadato på prøvepakken, den er satt slik at vi får beskjed tidsnok til å hindre ny utsendelse) Ønsker du å fortsette får du tilsendt 2 nye bokser hver andre måned til en stykkpris på 250,- Marine Vital AS dekker alle utgifter med utsending av varene. Det er kun 1 prøvepakke per person.


HydroProt endelig lansert i Norge!

Jeg ønsker å prøve abonnement på HydroProt. Vennligst send meg 30 dagers forbruk av HydroProt til halv pris. Jeg betaler kun kr. 125,- Porto og eksp.kostnader er inkludert. Jeg er ikke forpliktet til fremtidig kjøp, men forplikter meg til å si opp abonnementet innen endringsfristen hvis jeg ikke ønsker å få tilsendt mer. Tilbudet gjelder kun nye abonnenter, myndige personer (minst 18 år) og en gang pr. person.

JA TAKK, SEND MIN PRØVEPAKKE NÅ! >>>

 


NÆRINGSINNHOLD: Innhold per dagsdose (4 tabletter): Lakseproteinhdrolysat 3000 mg


INGREDIENSER: Lakseproteinhydrolysat, tabletthjelpestoff (mikrokrystallinsk cellulose, natrium croscarmellose, magesiumsalt av fettsyrer, talk, silisiumdioksyd, stearingsyre)

Anbefalt daglig dosering er 4 tabletter

En boks Hydroprot inneholder 120 tabletter og er nok til 30 dager etter anbefalt dosering.
Ved hard trening kan man ta opptil 25 tabletter daglig ved behov.

Kosttilskudd skal ikke erstatte et variert kosthold. Marine Vital anbefaler alle fysisk aktivitet, samt et sunt og variert kosthold. Produktet bør oppbevares svalt eller i romtemperatur, beskyttet mot sollys. Produktet oppbevares utilgjengelig for barn. Ved allergi eller usikkerhet om bruk av produkt, kontakt lege for mer informasjon.

Har du spørsmål om Hydroprot, eller ditt abonnement – Send en e-post til post@marinevital.no eller ring 85416148 hverdager mellom 09:30-15:30